Denizli markette hırsızlık güvenlik kamerası kayıtlarında

Denizli'de bir markete giren kar maskeli iki kişi, 20 bin lira değerinde sigara ve içki çaldı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Şubat 2013 23:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Denizli markette hırsızlık güvenlik kamerası kayıtlarında

Denizli'de bir markete giren kar maskeli iki kişi, 20 bin lira değerinde sigara ve içki çaldı. Güvenlik kamerası kayıtlarının yer aldığı bilgisayar kasasını da yerinden söken şüpheliler, kasayı gütürmeyi unutunca 16 yaşındaki Ç.O., görüntülerden tespit edilerek yakalandı, diğer şüpheli ise aranıyor.

Adalet Mahallesi 29 Ekim Bulvarı'ndaki Hasan Ceylan'a ait markete geçen Salı günü akşam saatlerinde giren kar maskeli iki kişi, işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Marketin kepenginin alt bölümünü kesen iki şüpheli, sürünerek içeriye girdi. Ellerinde el feneriyle markette dolaşmaya başlayan şüpheliler, kendilerini görüntüleyen güvenlik kameralarını da ters çevirdi. Marketten 20 bin lira değerinde içki ve sigara çalan şüpheliler, girişleri ve hırsızlık anı görüntülerinin bulunduğu kamera kayıtlarını almak için bilgisayar kasasını yerinden söküp çıkardı. Çaldıkları sigara ve içkileri götüren iki kişi, söktükleri bilgisayar kasasını ise çalmayı unuttu.

Sabah merketine gelen Hasan Ceylan, hırsızlık olduğunu fark edince polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, bilgisayar kasasını yerde buldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, markete giren16 yaşındaki Ç.O.?yu kısa sürede yakaladı. Evinde yapılan aramada, kar maskeleri ve demir kesme makası bulundu. Olayla ilgili M.A. aranırken, mahkemeye çıkarılan Ç.O. tutuklandı.

Hasan Ceylan, hırsızların kameralara bile aldırış etmeden işyerine girdiklerini belirtip, 'Kepengi kesip içeriye girmişler. Kameraları ters çevrdikten sonra kayıtların bulunduğu bilgisayarı sökmüşler ancak götürmeyi unutmuşlarö dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber