Kozan'da asansörler periyodik denetlenecek

MMO Adana Şube Başkanı Hüseyin Atıcı, yapılan denetim ve kontrollerle amaçlarının asansör kazalarını ortadan kaldırmak olduğunu söyledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Şubat 2013 15:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kozan'da asansörler periyodik denetlenecek

MMO Adana Şube Başkanı Hüseyin Atıcı, yapılan denetim ve kontrollerle amaçlarının asansör kazalarını ortadan kaldırmak olduğunu söyledi.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi ile Kozan Belediyesi arasında asansör kontrol sözleşmesi imzalandı.

MMO'dan yapılan açıklamaya göre, Kozan'da, Belediye Başkanı Kazım Özgan ve MMO Adana Şube Başkanı Hüseyin Atıcı arasında imzalanan protokol uyarınca, ilçedeki asansörler yıllık periyodik kontrollerden geçirilecek.

Belediye Başkanı Kazım Özgan, amaçlarının Kozan'da hiçbir asansör kazasının yaşanmaması olduğunu, asansör kazalarını önlemenin de sıkı denetimden geçtiğini belirtti.

Özgan, imzalanan protokolle asansörlerin bakım ve işletme yönetmeliği çerçevesinde, asansörlerin güvenli ve işletme yönünden uygun çalışıp çalışmadığının denetleneceğini kaydetti.

MMO Adana Şube Başkanı Hüseyin Atıcı da asansör protokolünün Adana'da Çukurova, Sarıçam, Yüreğir ve Karataş Belediyeleri ile de imzalandığını, amaçlarının yapılan denetim ve kontrollerle asansör kazalarını ortadan kaldırmak olduğunu belirtti.

Atıcı, "Bu protokol ile belediye sınırları içerisindeki tüm asansörler kontrol ve denetim altına alınacak. Teknik ekip tarafından yapılacak denetimlerde asansörlerdeki tüm eksikliklerin giderilmesi sağlanacak" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber