Çerkezköy'de şüpheli çanta paniği

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Çerkezköy Belediye Meydanı'nda akşam saatlerinde fark edilen şüpheli çanta, polisi alarma geçirdi.fünye ile imha edilen paketin boş çıkması üzerine vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Şubat 2013 21:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çerkezköy'de şüpheli çanta paniği

Çantanın bulunduğu alanı güvenlik şeridi içerisine alıp, Belediye Meydanı'na çıkan bütün yolları trafiğe kapatan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü'nden bomba imha uzmanı talep etti. Tekirdağ'da görev yapan bomba imha uzmanının izinli olması üzerine bu kez Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü'nden bomba imha uzmanı talebinde bulunuldu.

Yaklaşık 3 saatlik bir bekleyişin ardından Çerkezköy'e gelen Kırklareli Emniyeti Bomba İmha Ekibi, şüpheli çantayı fünye ile patlattı. Çantanın boş çıkması üzerine, herkes rahat bir nefes alırken, çantanın meydandaki korkuluklara asılma hikayesi de ortaya çıktı. Bekleyiş sırasında olay yerine gelen 68 yaşındaki Mustafa Bulut, çantayı çöp konteynırında bulduğunu, ihtiyaç sahibi birinin alması için çöpten alıp korkuluklara astığını ifade etti. Bulut, ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bu arada, olay yerinde toplanan vatandaşların, duyarsızlığı polise de zor anlar yaşattı. Uyara rağmen, güvenlik şeridini geçerek, ellerindeki kameralı cep telefonlarıyla çantayı görüntülemeye çalışan vatandaşlar, canlarını tehlikeye attı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber