Vali Çiftçi, depremzedeyi yeni yapılan evinde ziyaret etti

19 Mayıs 2011 tarihinde Simav depreminde ağır hasarlı durumunda olan Pazarlar ilçesine bağlı Akşinik köyündeki deprem konutları tamamlandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Şubat 2013 22:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vali Çiftçi, depremzedeyi yeni yapılan evinde ziyaret etti

19 Mayıs 2011 tarihinde Simav depreminde ağır hasarlı durumunda olan Pazarlar ilçesine bağlı Akşinik köyündeki deprem konutları tamamlandı.

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi'nin Pazarlar İlçesini ziyaretleri sınarsında Akşinik Köyünde yapımı tamamlanan binalarda incelemelerde bulundu.

Hem depremzede olan hem de engelli olan Ali Güngör'ü ziyaret eden Vali Çiftçi evi gezerek tespit ettiği eksikleri yüklenici firma yetkilisine bildirerek eksikliklerin giderilmesini istedi.

Ziyarette Vali Çiftçi'ye Pazarlar İlçe Kaymakam vekili Muhammet Ali Çatalbaş, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun, İlçe Müftüsü Mustafa Türköz ve Akşinik Köyü Muhtarı Hüseyin Güngör eşlik ettiler.

Hem depremzede ve hem de engelli olan Ali Güngör, "Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Depremde büyük hasar olan evimin yerine devlet bizlere yeni ev yaptı. Bizde bunu uzun vadede devletimize ödeyeceğiz. Allah bizleri doğal afetler göstermesin. Emeği geçen Herkese teşekkür ederim. Bizleri ziyaret eden sayın valimize teşekkür ederim" dedi.

Yapılan evlere hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Çiftçi, Pazarlar İlçemize bağlı Akşinik köyünde depremzedeler için yapılan evler tamamlandı. Evler Depreme dayanıklı olarak yapıldı. Vatandaşlarımız evlerinde sağlıklı ve mutlu günler geçirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber