Fethiye'de imamlar aylık toplantıda buluştu

Fethiye Müftülüğü’ne bağlı merkez, mahalle ve köylerde görev yapan din görevlileri aylık rutin toplantısını Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Şubat 2013 09:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Fethiye'de imamlar aylık toplantıda buluştu

Bu toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan gelen müfettişler, imamlara yeni düzenlemeler konusunda bilgiler aktardı.

Fethiye merkez, mahalle ve köylerde görev yapan din görevlilerinin aylık toplantısında bu kez denetimler anlatıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı Baş Müfettişi Sadi Arslan, din görevlilerine yeni düzenlemeler ve denetimler konusunda bilgiler aktardı. Özellikle 3 yılda bir Diyanet İşleri Başkanlığı müfettişlerince genel denetimler yapıldığını belirten Arslan; “Bu tür toplantılar çok önemlidir. Biz de bu sayede Fethiye'de yaptığımız denetim ve çalışmalar konusunda bilgiler aktarıyoruz. Bunun yanında talep ve sorunlarınızı da bir üst makamlara bildiriyoruz. Şu anda biz 4 kişi burada denetimlerimize başladık. Sizlerin yapması gereken konuları, yeni düzenlemeleri anlatacağız. Bir de bilgilerin güncellenmesi gerekiyor. Bu konuları belli bir süre içerisinde sizlerle paylaşacağız” dedi.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde yaklaşık bir saat süren toplantıda ayrıca; Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan gelen talimatları okunup, önümüzdeki ay camilerde okunacak Cuma hutbelerinde konuları dağıtıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber