Yürürken kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti

Tokat'ta mescide giderken kalp krizi geçiren şahısın düşerek hayatını kaybetmesi güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Şubat 2013 19:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yürürken kalp krizi geçiren şahıs hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre; Tokat'ta Televizyon tamircisi olarak çalışan Murat Özdemir, namazı kılmak için mescide giderken yolda biranda yere düştü. Ne olduğunu anlayamayan vatandaşların ihbarı sonucu olay yerine gelen 112 acil yardım ekipleri kanlar içinde yerde kalan şahsın hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerinde polis ve savcının incelemesinin ardından şahsın cenazesi hastane morguna kaldırıldı.

ÖLÜM NEDENİ GÜVENLİK KAMERASINDAN TESPİT EDİLDİ

İlk anda apartmandan düştüğü tahmin edilen şahsın güvenlik kamerasındaki görüntüleri incelendiğinde kalp krizi sonucu düşerek öldüğü tespit edildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde şahsın yürürken biranda yere düşmesi ve olaya vatandaşların müdahalesi yansıdı. Özdemir'in dayısı Şaban Özdemir, namaz kıldıktan sonra kalabalığı görünce olayı fark ederek sorduğunda yeğenini kaybettiğini öğrendiğini söyledi. Yeğeninin çatından düşme veya darp sonucu değil yürürken kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybettiğinin ifade eden Özdemir, "Güvenlik kameraları tarafından tespit etmiş. Mescide giderken sendeliyor ve yüz üstü yere düşüyor. Hadise böyle cereyan etmiş" diye konuştu. Özdemir'in cenazesi Şeyhi Şirvani Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber