Dilekçe sonrası gelen mesaj çıldırtmış

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, Mustafa Acar'ın, 2.5 yaşındaki kızının yanında, boşanma hazırlığı yaptığı eşi Ayşe Acar'ı, boğarak öldürmesi ardından olayın ayrıntıları ortaya çıktı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Şubat 2013 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dilekçe sonrası gelen mesaj çıldırtmış

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde, Mustafa Acar'ın, 2.5 yaşındaki kızının yanında, boşanma hazırlığı yaptığı eşi Ayşe Acar'ı, boğarak öldürmesi ardından olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Çiftin, Konya'da bir süre ayrı yaşadıktan sonra tekrar bir araya gelip evliliklerini sürdürmek için şehir değiştirdikleri ancak, burada da geçinemeyince birlikte boşanma dilekçesi verdikleri ve duruşma için 8 Mart'a gün aldıkları belirlendi.

Son olarak Ayşe Acar'ın cep telefonuna gelen mesajı okuyup hemen silmesinin ardından, bunun sevgilisinden geldiğini düşünen Mustafa Acar'ın eşini öldürdüğü, teslim olduğunda, sadece "Karımı öldürdüm" diyerek ağlama krizine girdiği ifade edildi.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında, 4 bin 294'üncü Sokak 82 numaradaki evde meydana geldi. 4.5 yıl önce evlenen ve 2.5 yaşında kızları bulunan Mustafa Acar, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Ayşe Acar ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında eşini boğan Mustafa Acar, yanlarındaki kızını komşularına teslim ettikten sonra kaçtı. Olay komşularının ihbarıyla ortaya çıkarken, Acar da, polise giderek teslim oldu.

AĞLAMA KRİZİNE GİRDİ

Polise gidip sadece "Karımı öldürdüm. Pişmanım" diyen ve ardından da ağlama krizine giren Mustafa Acar'ın ifadesi ancak bu sabah alınabildi. Çiftin 4 yıl önce evlenmeleri ardından Konya'da geçinemeyince bir süre ayrı yaşadıkları, 2 ay önce de tekrar barışıp evliliklerini sürdürmek için İzmir'e taşınmaya karar verdikleri ortaya çıktı. Bir tekstil firmasında çalışan Mustafa A. ile Ayşe Acar, İzmir'de de geçinemeyince dün İzmir Adliyesi'ne birlikte giderek anlaşmalı olarak boşanma davası açtıkları ve 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için gün aldıkları belirlendi.

DİLEKÇE ARDINDAN MESAJ GELMİŞ

Çiftin adliyede dilekçeleri vermesinin ardından, Ayşe Acar'ın cep telefonuna gelen mesajı okuyup silmesi üzerine Mustafa Acar'ın kendisini aldatıldığını öne sürerek eşiyle tartıştığı anlaşıldı. Tartışmanın evde de devam ettiği, iddiaya göre Ayşe Acar'ın kendisini aldattığını söylemesi üzerine Mustafa Acar'ın çılgına dönüp boğarak onu öldürdüğü öne sürüldü.

KARDEŞLERİ KONYA'DAN GELDİ

Cinayet ardından Ayşe Acar'ın ağabeyleri ile yakınları da cenazeyi almak için Konya'dan İzmir'e geldi. Yakınlarının ayrıca, olayın ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne teslim edilen Acar'ın kızını da teslim alacakları belirtildi. Mustafa Acar ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber