Vali Yerlikaya liselilerin sohbetine katıldı

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya Ebru Nayim Fen Lisesi'nde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Ebru Nayim Fen Lisesinde gerçekleştirilen ‘Öğrenci Sohbetleri Projesi'nin konuğu oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Şubat 2013 09:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vali Yerlikaya liselilerin sohbetine katıldı

Öğrenci sohbetleri kapsamında, Fen Lisesine gelen Vali Ali Yerlikaya, okul öğretmen ve öğrencileri tarafından geleneksel motiflere uygun olarak hazırlanan ortamda, öğrencilerle sohbet etti.

Sohbete, Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Milli Eğitim Şube Müdürü Suat Aydın, Tekirdağ Ebru Nayim Fen Lisesi Müdürü F. Asım Arvas ile okul idarecileri ile öğretmenleri katıldı.

Sohbete, hayatından kesitler aktararak başlayan Vali Ali Yerlikaya, öğrencilerin, başta meslek hayatı olmak üzere çeşitli konulardaki sorularına cevap verdi.

Okullarda uygulanan öğrenci sohbetleri projesinin, faydalı bir uygulama olduğunu belirten Vali Yerlikaya, yapılan çalışmanın "Öğrencilerimizle tanışmak, sohbet etmek ve yoğun bir sınav atmosferinde olan sevgili öğrencilerimizin bir nebze olsun ferahlamalarını sağlamada güzel bir çalışma olmuş. Öğrencilik yaşamında hep bir amaç doğrultusunda çalıştığını söyleyerek, orta okul ve lisedeki hedefim, kaymakam olmaktı. Sizler bu yaşlarda birçok konuda kendinizi kısıtlayarak ders çalışıyorsunuz, ileride bunun farkındalığını yaşayacaksınız, zaten Fen Lisesinde okumakla da bunu şimdiden yaşıyorsunuz." dedi.

Sohbette okul korosu şarkı ve türkü seslendirdi. Yerlikaya öğrencilere, öğretmen ve eğitim idarecilerine başarı dileğinde bulunarak, okuldan ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber