Müslüm Gürses hayatını kaybetti iddiası

Dört aydır tedavisi süren ünlü sanatçı Müslüm Gürses’in sağlık durumunun ağırlaştığı öğrenildi. Sanatçının öldüğüne yönelik haberler, hastane kaynakları tarafından şu ana kadar doğrulanmadı.

Haber Giriş : 01 Mart 2013 10:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Müslüm Gürses hayatını kaybetti iddiası

Geçirdiği by-pass ameliyatının ardından Memorial Hastanesi'nde tedavi altına alınan Müslüm Gürses'ten kötü haber var.

Yoğun bakımda bulunan Gürses'in sağlık durumunun bu sabah saatlerinde ağırlaştığı öğrenildi.

DOKTORU: KAYBEDEBİLİRİZ

Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener, sanatçı Müslüm Gürses'in sağlık durumuna ilişkin, ''Gürses'in durumu iyi değil, kaybedebiliriz, ancak şu anda makineye bağlı hayatı devam ediyor'' dedi.

AA muhabirine açıklamada bulunan Şener, ''Gürses'in durumu iyi değil, kaybedebiliriz, ancak şu anda makineye bağlı hayatı devam ediyor. Şu anda durumu iyi değil, kaybedilebilir ama şu an öyle bir şey gelişmiş değil. Durumu, 2, 3, 5 gün, bir hafta öncesinden farklı değil'' ifadelerini kullandı.

Deniz Şener, Gürses'in bilincinin yerinde olduğunu, kolunu bacağını oynattığını, ancak akciğerleri iyi olmadığı için makine desteğiyle hayatını sürdürdüğünü bildirdi.

Sanatçının tepkilerinin iyileşme yönünde olmadığını ifade eden Şener, süreç uzadıkça kendilerinin de dirençlerini kaybettiklerini, sanatçının kaybedilme riski altında olduğunu deklare ettiklerini kaydetti.

SAĞLIK BAKANI'NDAN BAŞSAĞLIĞI

Öte yandan, sosyal medyada sanatçının öldüğüne yönelik haberler yer aldı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Twitter'daki hesabında Müslüm Gürses'i kaybettiğimizi yazdı.

Müezzinoğlu, “Müslüm Gürses'i kaybettik. Çok üzgünüm, başımız sağolsun. Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı'nın yazdığı tweetin daha sonra kaldırıldırıldığı öğrenildi.

BAKAN ŞİMŞEK: SENİ UNUTMAYACAĞIZ

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de, Twitter'daki hesabında Gürses'in ardından şunları yazdı:

'İlkokulu bitirdim. Gerisi yok'… Bunu diyen Müslüm Gürses milyonların kalbine taht kurdu. Mütevazı, derinlik sahibi, mahcup ve sakindi. Müslüm Baba!.. Mekanın cennet olsun. Nur içinde yat seni unutmayacağız.

Yine milyonların kalbinden uğurlanacak, elbette unutulmayacak, hayırlı yad edilecek. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet etsin.

AJANSLAR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber