Genç plasiyer uykusundan uyanamadı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir firmada plasiyerlik yapan genç, polis arkadaşının evinde hayatını kaybetti. Genç sabah uyandırılamayınca öldüğü belirlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mart 2013 10:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Genç plasiyer uykusundan uyanamadı

Edinilen bilgiye göre, olay saat 07.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, market işletmeciliği yapan ve özel bir firmada plasiyer olarak çalışan Serkan Akyüz (30), akşam arkadaşları ile birlikte vakit geçirdikten sonra gece polis arkadaşının Arapzade Mahallesi Hayrettin Beşe Aralığı'ndaki evinde kaldı. Kardeşi Seda Akyüz sabah telefonundan ağabeyini aradı. Telefonu açan gencin arkadaşı, Serkan'ın uyuduğunu ve uyandıramadığını söyleyince kardeşi eve geldi. Orhangazi Devlet Hastanesi'nde hemşire olan Seda Akyüz, ağabeyinin hayatını kaybettiğini anlayınca gözyaşlarına boğuldu. Olay Yeri İnceleme Ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı evde inceleme yaptı. Serkan Akyüz'ün birlikte eğlendiği arkadaşının polis olması üzerine Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan da eve gelerek, bilgi aldı.

Gencin öldüğü haberini alan yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Akyüz'ün cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Serkan Akyüz'ün bazı yakınları gencin kalp rahatsızlığı olduğunu söylerken, gencin kalp krizi geçirdiği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber