Kablo çalan hırsızlar yangına sebep oldu

Konak İlçesi Basmane semtinde bir bobinaj atölyesinde çıkan yangını araştıran polis, gördükleri bir manzara karşısında şok oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mart 2013 11:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kablo çalan hırsızlar yangına sebep oldu

Basmane semtinde geçen hafta bir bobinaj atölyesinde çıkan ve büyük maddi hasara ve bir itfaiye erinin yaralanmasına sebep olan yangını araştıran polis dedektifleri, ilk olarak güvenlik kameralarını inceledi. Görüntülerde, saat 04.54'ü gösterdiğinde sokak içinde yürüyen şüpheli şahıslar dikkat çekiyor, saatler 05.10'u gösterdiğinde sokağa giren lüks araç gecenin karanlığında sokaklarda keşif yapıyor. Saat 05.26'da sokağın başına gelen kafası kapşonlu şüpheli elektrik direğindeki kabloları çekiyor. Çekilen kablolarda meydana gelen kısa devre sonucu kablolarda yanma başlıyor.

İncelemede, için için yanan kabloların Hurşidiye Mahallesinde bir bobinaj atölyesinin yanmasına sebep olduğu tespit edildi. Yangında yaklaşık 125 bin lira değerinde maddi hasar meydana geldi.

Sabah saatlerinde çıkan yangını sokaktan geçen bir vatandaş fark ederek durumu itfaiyeye bildirdi. İtfaiye ve 110 AKS ekipleri olay yerine sevk edilirken yangın büyümeden kontrol altına alındı. Yangına müdahale eden itfaiye eri O.E.(28) başından hafif şekilde yaralanarak Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber