Özürlü memur tercihleri

Türkiye Sakatlar Derneği Balıkesir Şubesi, özürlü memur tercihleriyle ilgili sınava girecek olan engellilere tercihleri için yardım amaçla gönüllü bir ekip oluşturdu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Mart 2013 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Özürlü memur tercihleri

Sakatlar Derneği Balıkesir Şubesi ikinci başkanı Zeki Uslu, 2012 yılında yapılan sınava katılan veya kuraya tabi olan ve tercih yapıp da yerleşemeyen yüzde 40 ve üzeri rapora sahip engellilerin 2013 yılında açıklanan kadrolar için 28 Şubat - 8 Mart tarihleri arasında tercihlerini yeniden yapılmakta olduğunu bildirdi. Bunun için; ÖSYM' nin www.osym.gov.tr adresine girilerek, TERCİHLER alanından ÖMSY/KURA

tercih işlemleri alanına erişileceği, burada ilgili alana T.C. Kimlik Numarası yazılacağı, şifre girilip kılavuz doldurulacağı hatırlatıldı. Açık kadrolara yapılacak yerleştirmede üst yaş sınırı aranmadığı, ancak 2012 yılında herhangi bir kadroya yerleştirilen engellinin ne sebepten olursa olsun yerleştirildiği kuruma gitmemiş ise 2013 yılında tercih hakkı bulunmadığı belirtildi.

Türkiye Sakatlar Derneği Balıkesir şubesi ikinci başkanı Zeki Uslu, "Tercih yapmak isteyen bütün engelli kardeşlerimiz için Balıkesir Üniversitesi 'Engelli Dostu' öğrencilerinden oluşan bir ekip kurduk. Son gün olan 8 Mart 2013 cumartesi akşamına kadar her gün öğleden sonra dernek binamızda tercih kılavuzlarını doldurmalarında yardımcı olmak üzere bekliyoruz" diyerek çağrıda bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber