Sakarya İlçe Müftüleri toplantısı Serdivan'da yapıldı

Sakarya İlçe Müftüleri Toplantısı 16 ilçe müftüsünün katılımlarıyla Sakarya Müftüsü İlyas Serenli başkanlığında Serdivan İlçe Müftülüğü'nde gerçekleştirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Mart 2013 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sakarya İlçe Müftüleri toplantısı Serdivan'da yapıldı

Sakarya İlçe Müftüleri Toplantısı 16 ilçe müftüsünün katılımlarıyla Sakarya Müftüsü İlyas Serenli başkanlığında Serdivan İlçe Müftülüğü'nde gerçekleştirildi.

Sakarya'da gerçekleştirilen faaliyetlerin bir değerlendirilmesinin de yapıldığı ilçe müftüleri toplantısında Kutlu Doğum Haftasında yapılacak olan kitap dağıtımı kampanyası da görüşüldü.

Sakarya Müftüsü İlyas Serenli Başkanlığı'nda gerçekleştirilen İlçe Müftüleri Toplantısında şu konular görüşüldü; "2013 yılı Hac Personel seçimi ile ilgili kriterler. Diyanet İşleri Başkanlığının Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlemiş olduğu kitap kampanyası ile ilgili yapılacak faaliyetler. Hafızlık takip cetvellerinin takibatı ve sağlıklı bildirilmesi. Aday görevlilerin Temel Eğitim ve Hazırlayıcı Eğitime alınması. Vaaz Sunum Hazırlama Projesi. Hutbelerin zamanında gelmesi. Eğitim portalının tekrar gözden geçirip güncellenmesi. Başarı Belgeleme Sistemi (BBS)yarışmasının yapılacağının kurslara bildirilmesi. Eylem planı ve proje çalışmalarının takibi. Hadis okumalarının takibi.İlmihal okuma projesi. Diyanet İşleri Başkanlığının İşaret Dili Eğitim Semineri. Hizmetiçi eğitim kursları (Ezan kursları). İl Müftüleri seminerinde alınan kararların görüşülmesi."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber