Düzce İsmetpaşa ortaokulunda başarılı öğrencilere ödül yağmuru

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde yapılan deneme sınavında İsmetpaşa Ortaokulunda derece yapan öğrencilere altın ve madalya ile ödüllendirildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mart 2013 22:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Düzce İsmetpaşa ortaokulunda başarılı öğrencilere ödül yağmuru

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde yapılan deneme sınavında İsmetpaşa Ortaokulunda derece yapan öğrencilere altın ve madalya ile ödüllendirildi.

Düzce İsmetpaşa Ortaokulu tarafından düzenlenen törenle başarı olan öğrencilere ödül yağdı. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde yapılan deneme sınavında dereceye giren ve kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere ödül verildi.

Törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, derece yapan öğrencileri tebrik ederek, "Bugün çok güzel ve bugünü güzel yapan sizlersiniz. Hepiniz bizim için birer incisiniz" dedi.

Yazıcı öğretmenleri, velileri ve okul aile birliğini tebrik etti.

Okul Müdürü Arif Önemli, sınavlar öncesinde başarıyı ödüllendireceklerinin sözünü verdiklerini belirterek, "Düzce'de il çapında yapılan sınavda ve kitap okumada derece yapan öğrencilerimize söz vermiştik. Bunu yerine getiriyoruz. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyorum" dedi. Konuşmaların ardından sınıflar bazında ilk beşe giren öğrencilere altın, ilk 10'a giren öğrencilere madalya verildi. Okulda düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye girenlere de çeşitli hediyeler verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber