Öfkelenen koca, ayrı yaşadığı eşini bıçakladı

İzmit'te bir şahıs, başka bir kişiyle görüştüğü haberini aldığı ayrı yaşadığı eşini bıçakladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2013 16:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öfkelenen koca, ayrı yaşadığı eşini bıçakladı

İzmit'te bir şahıs, başka bir kişiyle görüştüğü haberini aldığı ayrı yaşadığı eşini bıçakladı. Şahıs, adliyeye sevk edilirken "Hak ettiği için bıçakladım, cezasını verdim" dedi.

Edinilen bilgiye göre, İzmit Yenidoğan Mahallesi'nde ikamet eden bir kadın, eşi tarafından bıçaklandı. Nurettin Paşa Caddesi'nde ikamet eden Mücahit D. (36) isimli şahıs, eşi ve iki çocuğunu bırakarak yaklaşık iki senedir memleketi Elazığ'da yaşıyordu. Eşi Zahide D.'nin (32) bir başka şahısla görüştüğünü duyan öfkeli koca, Elazığ'dan İzmit'e gelerek eşini takip etmeye başladı.

İddiaya göre, Mücahit D.saat 23.30'dan saat 07.30 sıralarına kadar eşinin evinin önünde bekledi. Sabah işe gitmek için evden çıkan eşini bir arkadaşının aracına binerken gören Mücahit D. üzerindeki bıçakla eşini bacağından bıçakladı. Yaralanan Zahide D. ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Mücahit D. Derince Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mücahit D. "Hak ettiği için bıçakladım, cezasını verdim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber