Edremit'te selde evlerinde mahsur kalan doktorları Milletvekili kurtardı

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, sel felaketini öğrenir öğrenmez uçakla Ankara’dan Edremit’e geldiğini bildirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mart 2013 21:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Edremit'te selde evlerinde mahsur kalan doktorları Milletvekili kurtardı

Felaketin çok büyük olduğunu söyleyen Aydınlıoğlu, “Akşamdan bu yana, an ve an gerek Valimiz, gerekse kaymakamımızdan bilgiler aldım. Bugün'de Edremit'e geldim. Hasar tespit çalışmaları sürüyor. Devletin bütün kurumları alarmda. Can kaybının olmaması sevindirici. Devletimizin bu yaraları saracağından kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Aydınlıoğlu, beraberinde Ak Parti İlçe Başkanı Harun Yüzüak, Gömeç Ak Parti İlçe Başkanı Eşref Uslu ve partilerle beraber sel felaketi yaşanan bölgede incelemeleri sırasında Hamdiye Mahallesi 530.Sokaktaki bir apartmanda mahsur kalanların olduğunu öğrenince, Kaymakam Osman Tunç'u aradı.

Kaymakam Tunç'a telefonda, Milletvekili Aydınlıoğlu, “Burada mağdur insanlar var. Genelde doktorlar kalıyormuş. Gün boyu çıkarmıyorlar. Yardımcı olalım” dedi.

Tunç, hemen mahsur kalanların kurtarılacağını belirtti. Ardından Aydınlıoğlu, Edremit'ten sonra Zeytinli, Akçay, Güre ve Altınoluk beldelerinde incelemelerde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber