Polisi darp edip silahını alan 3 kişi yakalandı

Bursa'da tartıştıkları sivil polis memuru ve arkadaşını darp eden şahıslar, polis memurunun silahını da alıp ortadan kayboldular.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mart 2013 11:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polisi darp edip silahını alan 3 kişi yakalandı

Bursa'da tartıştıkları sivil polis memuru ve arkadaşını darp eden şahıslar, polis memurunun silahını da alıp ortadan kayboldular. Kaçan saldırganlar her yerde aranırken yaralı memur ve arkadaşı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, saat 04.30 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Atatürk Caddesi Atatürk Heykeli önünde meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul'daki Fenerbahçe-Bursaspor maçının ardından Bursa'ya dönen taraftarlar arasında bulunan 3 kişi, sivil polis memuru tarafından çevreyi rahatsız etmemeleri konusunda uyarıldı. Bunun üzerine 3 taraftar, polis memuru ve yanında bulunan arkadaşını darp ettikten sonra polisin tabancasını da alarak ortalardan kayboldu.

Olay sonrası darp edilen polis memuru ve arkadaşı ambulans ile Bursa Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri bölgede yaptıkları geniş çaplı aramalara rağmen kaçan saldırganların izine ulaşamadı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA

Polisi darp edip silahını alan 3 kişi yakalandı

Bursa'da, Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-Bursaspor maçı sonrası çıkan kavgaya müdahale eden polis memuru, önce darp edildi, sonra silahı gasp edildi. Olay yerinden kaçan üç kişinin peşine düşen Gasp Büro Amirliği ekipleri, olaya karışan 3 zanlıyı gözaltına aldı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü 155 Polis İmdat Hattı'na saat 04.0 0 sıralarında Osmangazi ilçesi Atatürk Caddesi Atatürk Heykeli önünde kavga ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Çarşı Polis Merkezi Amirliği'nde görevli polis memuru M.İ. ve ekip arkadaşları kavgayı ayırmak istedi. Fenerbahçe-Bursaspor maçının ardından karşılıklı küfürleşmeden dolayı üç kişinin, tartıştıkları gençleri darp ettiğini belirleyen polisler, zanlıları uyardı. Bu sırada, iddiaya göre; O.K. (29) polis memuru M.İ.'i darp etmeye başladı. Polis memurunun silahını alan O.K. ve arkadaşları İ.K. ile M.D., olay yerinden kaçtı. Yaralanan polis memuru M.İ., Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaya karışan zanlıları yakalamak için harekete geçen Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, O.K., İ.K. ve M.D.'i kısa sürede yakaladı. Polis memuru M.İ.'nin de gasp edilen silahı da ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber