Fransız öğrencilerden NEÜ'ye ziyaret

Avrupa Birliği Gençlik Projesi kapsamında Fransa'nın Quimperle kentinden gelen Fransız öğrenciler, Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mart 2013 17:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Fransız öğrencilerden NEÜ'ye ziyaret

'Kadınların Toplumdaki Rolü ve Demokrasi' konusunda gerçekleştirilen Avrupa Birliği projesi kapsamında Nevşehir'e gelen Fransız öğrenciler ve proje ortağı kuruluş olan Hasan Kalyoncu Üniversitesi akademisyen ve öğrencileri NEÜ Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı makamında ziyaret etti. Ziyaretçiler proje kapsamında NEÜ'nin yaptığı ev sahipliğinden ve desteklerinden ötürü Rektör Prof. Dr Filiz Kılıç'a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, üniversitede gerçekleştirilen sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere her zaman destek olduklarını, uluslararasılaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir üniversite olarak bu tür çalışmalara her zaman ev sahipliği yapabileceklerini dile getirdi.

Rektör Kılıç, ziyaret sonunda Fransız heyete Nevşehir Üniversitesi logolu plaket takdim etti. Heyet daha sonra Nevşehir Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafından tertiplenen programda gösterilerini sergiledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber