Doğanyurt hükümet konağı için imzalar atıldı

Kastamonu'nun en küçük ilçesi olan Doğanyurt'a yeni hükümet konağı kazandırılmak için Kastamonu İl Özel İdaresi harekete geçti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mart 2013 19:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Doğanyurt hükümet konağı için imzalar atıldı

İl Özel İdaresi İhale Salonunda Doğanyurt Hükümet Konağı için yüklenici firma ile noter huzurunda sözleşme imzalandı. Köseler Gurup Zeybet İnşaat Ltd. Şti ile İl Özel İdaresi arasında yapılan sözleşme kapsamında ilçeye son derece modern bir hükümet konağı kazandırılması hedefleniyor.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, Kastamonu'nun en küçük ilçesine çok daha modern bir hükümet konağı yapacaklarını belirterek, "İşin toplam bedeli 1 milyon 577 bin TL olup, inşaat süresi 360 gündür. Tüm işlerimizde olduğu gibi bunda da önceliğimiz ekonomik, estetik ve emniyettir. Ancak inşaat bittiğinde eminim ki estetiklikte de çok ön planda olacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Doğanyurtlulara hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Köseler İnşaat adına konuşan Fatih Köse ise, 1986 yılında kurulan şirketin Zeybet İnşaat olarak yoluna devam ettiğini ifade ederek, "Zeybet İnşaat kurulduğu günden bu güne kadar Kastamonu ve ilçelerinde 200'e yakın projeye imzasını atmıştır. Özellikle Kastamonu sahilinde inşaat yapmanın zorluğunu çok iyi bilen şirketimizin tecrübesi ve birikimiyle bu işin de altından kalkacağına olan inancımız tamdır" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber