Fren yerine gaza basınca

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, 3 katlı bir apartman ile istinat duvarı arasına düşerek asılı kalan otomobilin sürücüsü 28 yaşındaki Mehmet Ergün, kazayı şans eseri yara almadan atlattı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Mart 2013 11:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Fren yerine gaza basınca

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, 3 katlı bir apartman ile istinat duvarı arasına düşerek asılı kalan otomobilin sürücüsü 28 yaşındaki Mehmet Ergün, kazayı şans eseri yara almadan atlattı. Kaza anı, yakındaki bir işyeri ve evin güvenlik kameramları tarafından görüntülendi.

Bodrum'da yaşayan evli, bir çocuk babası aşçı Mehmet Ergün, bir rent a car şirketinden kiraladığı 48 VS 071 plakalı otomobille, dün saat 19.00 sıralarında Turgutreis Beldesi, Akçaalan Mahallesi, Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki evinin önüne geldi. Otomobil park etmek isterken yanlışlıkla fren yerine gaza basan Ergün, 3 katlı bir apartmanın korkuluk bulunmayan yaklaşık 2 metre yüksekliğindeki isnat duvarından düştü. İsnat duvarı ile apartmanın arasına sıkışarak asılı kalan otomobilin sürücüsü Ergün, şans eseri kazayı burnu bile kanamadan atlattı.

Gürültü üzerine dışarı fırlayan mahalle sakinleri Ergün'ü otomobilden çıkardı. Ergün, uzun süre kazanın şokunu üzerinden atamadı. Şaşkınlıklarını gizleyemeyen bazı mahelle sakinleri, olup biteni evlerinin pencere ve balkonlarından izledi. Kaza anı, yakındaki bir ev ve işyerinin güvenlik kameraları tarafından da görüntülendi.

Otomobil çekici yardımıyla düştüğü yerden çıkartılırken; otomobil sürücüsü Ergün, "Fren yerine yanlışlıkla gaza basınca neye uğradığımı şaşırdım. Neyseki canıma bir şey olmadı" dedi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber