Şanlıurfa'da gasp çetesi çökertildi: 4 gözaltı

Şanlıurfa'da, kavga ediyormuş gibi yapıp bir vatandaşın 10 bin TL'sini gasp eden 4 kişilik çete, güven timleri tarafından yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mart 2013 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şanlıurfa'da gasp çetesi çökertildi: 4 gözaltı

Olay, bugün Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Güven timlerinden edinilen bilgiye göre, İ.D., M.K., İ.A. ve S.B. adlı şahıslar, kavga ediyormuş gibi yaparken, kavgaya müdahale eden Ahmet Lider adlı bir vatandaşın 10 bin TL'sini gasp edip kaçtı. Olayın güven timlerine bildirilmesi üzerine ekipler, İ.D. ve M.K.'yi belediye arkasında, İ.A. ve S.B.'yi ise cezaevi önünde yakaladı. 4 kişilik çete, Sarayönü Polis Merkezi'nde ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilirken, basın mensuplarına hakarette bulundu. Ayrıca, zanlılardan İ.D.'nin, çok sayıda suçtan aranması olduğu kaydedildi.

Öte yandan, 10 bin TL'si gasp edilen ve çiftçilik yaptığı öğrenilen Ahmet Lider ise, güven timlerinden parasını aldıktan sonra polislere teşekkür etti. Lider, "Çok mutluyum. Zanlıları hemen yakaladıkları için polis arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde paramı geri alabildim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber