Çaldıkları otomobille kaza yapınca yakalandılar

Kocaeli'de çaldıkları otomobilde bulunan 4 şüpheli, polis ekiplerinden kaçmak isterken kaza yapınca gözaltına alındı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Mart 2013 16:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çaldıkları otomobille kaza yapınca yakalandılar

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, Yenidoğan Mahallesi'nde T.P'ye ait 41 RE 522 plakalı otomobilin çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Çevredeki MOBESE kameralarını inceleyen polis, yerini tespit ettikleri aracı takibe başladı.

Polisi fark etmesi üzerine kaçmaya çalışan ve içinde 4 kişinin bulunduğu otomobil, Serdar Mahallesi Menzil Sokak'ta sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki duvara çarptı.

-Koltuk değnekleriyle kaçmaya çalıştı-

Kaza yapan araçtan çıkan şüphelilerden Onur G. (20) ile kırık ayağı nedeniyle koltuk değnekleriyle ayakta duran Okan A. (19) yaya olarak kaçmak isterken polis ekiplerince yakalandı.

Diğer şüpheliler Abdullah K. (18) ile R.B. (17) ise Tekin Mahallesi'nde K.B'ye ait 41 FD 482 plakalı otomobili "düz kontak" yöntemiyle çalıştırarak kaçmaya başladı.

Polis ekiplerinin takip ettiği şüpheliler, Körfez ilçesinde refüje çarparak kaza yapınca gözaltına alındı.

Şüphelilerden R.B, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, diğer 3 şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Bu arada, koltuk değnekleri yardımıyla emniyetten çıkarılan Okan A'nın, yaklaşık 15 gün önce bir kavga sırasında sol ayağının kırıldığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber