3 boyutlu Çanakkale belgeseli "destan"

Zonguldak Merkeze Bağlı Türkali İlköğretim Okulunda Türkiye'de ilk defa 3 boyutlu olarak, Çanakkale Belgeseli "Destan" yönetmen Kemal Danacı tarafından Türkali İlköğretim Okulunda öğrencilere izlettirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mart 2013 18:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
3 boyutlu Çanakkale belgeseli

Türkali İlköğretim Okuluna gelen Çanakkale Belgeseli "Destan" filminin Yönetmeni Kemal Danacı, Türkiye'de ilk defa 3 boyutlu olarak 3 boyutlu gözlüklerle öğrencilere izletirildi. Yoğun bir ilgi ile karşılaşan Filmin Yönetmeni Kemal Danacı böyle bir ilgiyi beklemediğini ve çok mutlu olduğunu ifade etti. Yönetmen Danacı," Destan adlı filmimizi Zonguldak civarındaki okullarda, 3 boyutlu Çanakkale belgeselini yayınlamaya başladık. Bugünde Türkali İlköğretim Okulundaydık. İlkokul ve Ortaokul kısmına da Çanakkale geçilmez destan adlı 3 boyutlu belgesel filmimizi, çocuklara da izlettirdik, yoğun bir ilgi ile karşılaştık. İşin aslı bu kadar yoğun bir ilgiyi bende beklemiyordum. Çünkü Tarih filmi, eğlence filmi değil, ama çocuklarımız Tarihlerine sahip çıktı Türkali de yoğun bir beğeniyle izlediler. Hatta filmi izlerken birçok öğrencimizde duygulandı. Duygulu anlar yaşadılar. Buda bizi çok heyecanlandırıyor. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başka okullardaki öğrencilere de gösterilmeye devam edilecektir"dedi.

Türkali İlköğretim Okulu Müdürü Bülent Aksoy ise Yönetmen Kemal Danacıya teşekkür ederek başarılarının devam etmesini diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber