Japon akademisyenden Rektör Gönüllü'ye ziyaret

Adıyaman'da bulunan Japonya Kobe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Takanori Nagano, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'yü makamında ziyaret etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mart 2013 22:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Japon akademisyenden Rektör Gönüllü'ye ziyaret

Adıyaman'da bulunan Japonya Kobe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Takanori Nagano, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'yü makamında ziyaret etti.

Adıyaman Üniversitesi liderliğinde, Çukurova Üniversitesi ve Harran Üniversitesi'nin ortağı olduğu 'Su Kaynaklarının Sürdürülebilir Kullanımı' projesi kapsamında Adıyaman'a gelen Nagano, Adıyaman Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Erhan Akça ile birlikte Atatürk Baraj Gölü'nde çeşitli araştırma ve su ölçümleri yaptıklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gönüllü de Nagano'ya teşekkür ederek, "Su Kaynaklarının Sürdürülebilir Kullanımı projesinde önümüzdeki 50-60 yılda Adıyaman, Çukurova ve Harran bölgelerinde iklim değişikliğine bağlı su ve arazi planlaması yapıldı"dedi.

Gönüllü, kendisini ziyaret eden Japonya Kobe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Takanori Nagano'ya Cendere Köprüsü Simülasyonu takdim etti. Nagano da Üniversite Onur Defterini imzaladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber