Hastane mikrobu yüzünden yaşam savaşı veriyor

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde 20 gün önce sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getiren 18 yaşındaki genç kadının, doğum sonrası kaptığı hastane mikrobu yüzünden makinelere bağlı yaşadığı öne sürüldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Mart 2013 12:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hastane mikrobu yüzünden yaşam savaşı veriyor

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doğum sonrası kaptığı hastane mikrobu nedeniyle makinelere bağlı olarak yaşadığı iddia edilen 18 yaşındaki Merve Uslu'nun eşi Özgür Uslu, eşinin durumu ile ilgili olarak doktorlardan hiçbir şekilde olumlu bir yanıt alamadığını öne sürdü. Uslu, "Eşim Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde doğum yaptıktan sonra kötü bir enfeksiyon kaptı. Oradan kaynaklandığını düşünüyorum. Hastaneye eşimle yürüyerek geldik. Hastaneye gelirken hafiften bir sancısı vardı ama şimdi yoğun bakımda makinelere bağlı olarak yaşıyor" dedi.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yer olmadığı için kendilerini Yenikent Devlet Hastanesi'ne sevk ettiklerini anlatan Uslu, "Yenikent Devlet Hastanesi'ndeki doktorlar da iyi şeyler söylemedi. 'Ben sizin hastanızı burada takip edemem, benim elimde hastanız için gerekli olan aletler yok' diyerek bizi yeniden Eğitim Araştırma Hastanesine sevk ettiler. Bu hastaneye gelirken yine eşimin bilinci ve her şeyi yerinde ve durumu iyiydi. Burada bilincini kaybetti. Doktorların çelişkili konuşmaları beni bayağı bir üzdü. Elimden geleni yapacağım. Eşimin iyi olmasını istiyorum ve herkesin dualarını bekliyorum. Bizim işimiz Allah'a kalmış. Doktorlardan bize fayda yok. Ben onu anladım burada çünkü sapasağlam insan günden güne eriyip gidiyor. İyiye gideceği yerde kötüye gidiyor. Doktorlardan bir kere bile olumlu cevap almadım. Ne yapacağımı bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri ise konuyla ilgili açıklama yapmadı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber