Alanya'da 74 kilo esrar ele geçirildi

Alanya ilçesinde, Adana'dan piyasaya sürülmek üzere getirilen 74 kilo esrar maddesi, narkotik köpeği Ben'in de yer aldığı operasyonla ele geçirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mart 2013 14:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alanya'da 74 kilo esrar ele geçirildi

Alanya ilçesinde, Adana'dan piyasaya sürülmek üzere getirilen 74 kilo esrar maddesi, narkotik köpeği Ben'in de yer aldığı operasyonla ele geçirildi. Esrar maddesinin piyasa değerinin 500 bin lira olduğu bildirilirken, gözaltına alınan iki kişi adliyeye sevk edildi.

Alanya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne bağlı ekipler, Adana'dan yola çıkan O.B (30) idaresindeki

01 CBK 95 plakalı otomobili takibe aldı. Alanya Fığla Mahallesi'nde E.B (40) adlı kişinin evinin önünde park eden otomobili bir süre izleyen polis, daha sonra aracın başına geri dönen O.B ve E.B'yi gözaltına aldı.

Zanlılardan O.B'ye ait otomobilde narkotik köpeği Ben ile yapılan aramada 74 kilo esrar ele geçirildi. Esrar maddesinin piyasa değerinin 500 bin lira olduğu öğrenilirken, gözaltındaki zanlılar emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

İlçede son altı ay içerisinde ele geçirilen esrar maddesinin miktarı 400 kilo olarak açıklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber