Iğdır'da 'Minik Eller Üşümesin' kampanyası

Iğdır'da, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu öğrencilerine 'Minik Eller Üşümesin' kampanyası çerçevesinde giyim, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı

Haber Giriş : 18 Mart 2013 23:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Iğdır'da 'Minik Eller Üşümesin' kampanyası

Iğdır'da, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu öğrencilerine 'Minik Eller Üşümesin' kampanyası çerçevesinde giyim, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Kızılay'ın öncülüğünde, özel firmalar tarafından Türkiye genelinde 16 okula yaptıkları giyecek, ayakkabı ve kırtasiye yardımı kapsamından,

Iğdır'da Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu'nda 282 öğrenci de faydalandı. Yardım dağıtımında konuşan Iğdır Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş; 'Minik Eller Üşümesin' kampanyası hakkında bilgiler verdi. Ateş, "Türkiye genelinde 16 okulda yapılan bir yardım kampanyasının Iğdır adımı kapsamında öğrencilerimizin her birine giyecek, ayakkabı ve kırtasiye olmak üzere bir set hediye ediliyor. Bulunduğumuz okul, öğrenci ve eğitim kadrosuyla son derece şirin bir okul, ancak daha çok dezavantajlı bir bölgede bulunuyoruz. Özellikle de maddi anlamda dezavantajlı bir bölgede bulunuyoruz. Böylece fırsat eşitliği de yakalanmış olacak. Öğrencilerimize bu güzelim yardım malzemelerini getirip gönüllerini açan başta Kızılay olmak üzere bütün katılımcılara, bu projeye destek veren kuruluşlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kızılay Iğdır Şubesi Başkanı Tahir Ertantaş da, Türk Kızılay'ının kısaca amacından bahsederek, "Sevgili öğrenciler, bugün burada sizlere mont, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi dağıtımı yapılacaktır. Sizleri seviyor ve her zaman başarılı olmanızı istiyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere giyecek, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber