Durdurulunca intihar eden uzman çavuşun aracından eroin çıktı

Kayseri'de 4 gün önce uyuşturucu madde nakline öncülük ettiği öne sürülen otomobilin sürücüsü uzman çavuş S.T, polis tarafından durdurulunca kendisini başından tabanca ile vurarak intihar etti.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Mart 2013 18:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Durdurulunca intihar eden uzman çavuşun aracından eroin çıktı

Polisin uyuşturucu taşındığı gerekçesiyle durdurduğu diğer araçta ise gizlenmiş 20 kilo 690 gram eroin ele geçirildiği bildirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlğü ekipleri, 15 Mart'ta saat 19.45 sıralarında Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi Kavşağında şüpheli H.B'nin kullandığı 27 plakalı araç içerisinde yapılan aracın sol ön kapı döşemesi ve arka koltuk döşemesi içerisinden 40 adet paket halinde toplam daralı ağırlığı 20 kilo 690 gram gelen eroin ele geçirildi. Bu arada uyuşturucu madde nakline öncülük yaptığı belirlenen 33 plakalı otomobil Kuzey Çevreyolu Erkilet yol ayrımı yakınlarında durduruldu. Otomobilden inen şüpheli Y.I.'nin yakalanması sırasında yanında bulunan Mersin'de görevli uzman çavuş S.T kendisini kafasından tabanca ile vurdu. 112 görevlilerince Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen S.T. burada hayatını kaybetti. Diğer şüpheliler H.B ile Y.İ çıkarıldıkları mahmekece tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber