Fare zehri içip 112'yi aradı

Adana'da bunalıma giren bir vatandaş., otomobilinin içinde fare zehri içip, hayatına son vermek istedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Mart 2013 23:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Fare zehri içip 112'yi aradı

Adana'da bunalıma girip fare zehri içen 35 yaşındaki O.K., zehrin etkisiyle kusmaya başlayınca 112 Acil Servis'i arayıp "İlaç içtim, ölmek istemiyorum" dedi. Olay yerine gelen sağlık ekipler tarafından hastaneye kaldırılan ve sağlık durumu ciddi olan Orhan K. yoğun bakıma alındı.

Olay, bugün öğle saatlerinde merkez Çukurova İlçesi'nde meydana geldi. Bunalıma giren O.K., otomobiliyle otoparka geldi. Bir süre etrafı izleyen O.K., iddiaya göre, yanında getirdiği fare zehri ile haşere ilaçlarını karıştırıp içti.

Yaklaşık bir saat sonra ilaçlar etkisini göstermeye başlayınca, O.K. cep telefonundan 112'yi aradı. O.K.'nın ihbarı üzerine harekete geçen sağlık ekipleri, kısa sürede olay yerine geldi. Sağlık ekipleri, O.K.'yi otomobilin içinde yarı baygın halde buldu.

O.K.'yı, otomobilden çıkartan sağlık görevlileri, ambulansa taşıyarak ilk müdahaleyi yaptı. Bu sırada O.K.'nın çalan cep telefonuna alan polis de karşıdaki kişiye ne söyleyeceğini bilemeyince yanıt vermedi.

Hayati tehlikesi bulunan O.K., TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alınırken, neden ölmek istediği araştırılıyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber