Aile boyu hırsızlık kamerada

Antalya'da iç çamaşırı satan işyerine müşteri gibi gelerek çalışanı oyalayan bir erkek, bir kadın ve 2 çocuğun, mağaza çalışanı 38 yaşındaki Şerife Gürüzmaden'e ait 700 liranın bulunduğu çantayı çalması kameralara yansıdı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Mart 2013 18:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aile boyu hırsızlık kamerada

Olay, dün akşam saatlerinde Muratpaşa İlçesi Fahrettin Altay Caddesi üzerinde, iç çamaşırı satılan mağazada meydana geldi. Müşteri gibi gelerek alışveriş yapmak istediklerini söyleyen 4 kişi, tezgahtaki ürünleri incelemeye başladı. Sürekli soru sorup mağaza çalışanlarından Şerife Gürüzmaden'i oyalayan şüpheliler, masanın altındaki çantayı fark etti. Erkek şüpheli bir ürünle ilgili bilgi aldığı sırada kadın şüpheli, masa altındaki çantayı aldı. Güvenlik kameralarını fark etmeyen hırsızlar, tekrar geleceklerini söyleyerek işyerinden ayrıldı.

İçerisinde 700 lira ve evrakının bulunduğu çantasının olmadığını fark eden Şerife Gürüzmaden, polise başvurdu. Gürüzmaden, "Aile gibi işyerine gelerek alışveriş yapacaklarını söylediler. Erkek beni oyalarken, kadın ise masanın altındaki çantayı almış. Maaşım, evimin anahtarı tüm evraklarım gitti. Ne yapacağımı bilmiyorum" dedi. İşyerinin güvenlik kamerası kayıtlarından hırsızların eşkalini belirleyen polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber