Trakya'nın en büyük projesinde ilk beton atıldı

Edirne'nin Keşan ilçesinde Keşan Belediye Başkanlığı tarafından yapımına başlanan ve Trakya'nın en büyük projelerinden biri olarak kabul edilen Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi'nde, ilk beton, düzenlenen törenle atıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mart 2013 22:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Trakya'nın en büyük projesinde ilk beton atıldı

İller Bankası'nın Trakya genelinde verdiği en yüksek kredilerden biri olan 30 Milyon TL'lik kredi ile yapılacak olan ve 49 bin m2'lik kapalı alanı ile Keşan'ın esnaf AVM'si olarak adlandırılan projeyi, ihale sonucunda 23 Milyon TL'ye Maktaş Makine ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi - Alkan İnşaat A.Ş. İş Ortaklığı almıştı.

Yaklaşık 2 ay süren çalışmanın ardından projenin ilk betonu, düzenlenen törenle atıldı. Törene, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Maktaş Makine ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi - Alkan İnşaat A.Ş. yetkilisi Orhan Alkan,Keşan Belediye Meclisi üyeleri, esnaf odaları başkanları ve vatandaşlar katıldı.

GENİŞ KAPSAMLI BİR TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Törende konuşan Özcan, "Şimdi ilk betonu atıyoruz. İleride daha geniş kapsamlı bir temel atma töreni gerçekleştireceğiz. Heyecanla uygulamaya niyetlendiğimiz, projesini hazırladığımız, alnımızın akıyla ihale sürecinden geçtiğimiz pazaryerinde ilk betonu atıyoruz. Dünya çapında bir müteahhidimiz var. Meclis üyelerim ve hemşerilerimle bugünün gururunu yaşıyoruz. Esnafımıza büyük ekonomik katkılar sağlayacak bir proje bu. Projenin bir an önce bitmesini hedefliyoruz. Allah bir an önce başladığı gibi tamamlandığını da görmeyi nasip etsin." dedi.

Özcan daha sonra firma yetkilisi Orhan Alkan ve Meclis üyeleriyle birlikte Çok Amaçlı Pazaryeri'nin zemin betonunu attı.

TEMEL ATMA TÖRENİNE AZİZ YILDIRIM GELECEK

Pazaryeri Projesi'nin geniş kapsamlı olarak yapılacak olan temel atma töreninin Nisan ayı içersinde yapılmasının planlandığı belirtilirken, törene projenin yüklenici firması olan MAKTAŞ A.Ş'nin sahibi Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da katılması bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber