Adana'daki apartman yöneticisi cinayet

Adana'da bir apartman yöneticisinin polis memuru ile birlikte öldürdüğü kadının olayın sorumlusu değil mağduru olduğu bildirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Mart 2013 23:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adana'daki apartman yöneticisi cinayet

Av. Mustafa Kemal Girmen, yaptığı açıklamada, 7 Mart 2013 tarihinde merkez Çukurova ilçesi, Toros Mahallesi ,78113 Sokaktaki Yağmur Apartmanı 9. katta meydana gelen olayda Nurcan Özdamar'in haberlerde yer aldığı gibi, apartman yöneticisi Yahya Kaya tarafından aidat borcu bulunduğu gerekçesiyle vurulmadığını belirtti.

Olayla ilgili olarak alınan tüm tanık beyanlarında, apartman yöneticisi Yahya Kaya'nın olay anında 9.katta oturan polis memuru Hüseyin Şensoy ile tartıştığı ve belirtilen kişiyi silahla vurduktan sonra komşusundan gelen feryatlara kayıtsız kalmayıp kapısını açan Nurcan Özdamar'a da ateş ettiği bu arada olayı gören başka bir komşuya da ateş ettiği fakat hedefi bulamadığı, iki kişiyi öldürdükten sonra da intihar ettiğinin anlaşıldığını belirten Girmen, "Müvekkilimizin eşi Nurcan Özdamar hiçbir suçu, hiç kimseyle husumeti, herhangi bir aidat borcu yokken, yöneticinin diğer öldürülen şahıs Hüseyin Şensoy ile yaşamış olduğu tartışma neticesindeki cinnetinin kurbanı olmuştur. Nurcan Özdamar olayın mağduru iken sanki sorumlusu gibi gösterilmiş" ifadesini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber