Marmaris yaz gibi

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, günlük yaşamı olumsuz etkileyen yağışların ardından güneş yüzünü gösterdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Mart 2013 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Marmaris yaz gibi

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, günlük yaşamı olumsuz etkileyen yağışların ardından güneş yüzünü gösterdi. Caddelere konumlandırılmış termometrelerin 26 dereceyi gösterdiği ilçede vatandaşlar sahil yolundaki park ve yürüyüş yollarına akın etti.

Tüm yurtta hava sıcaklıkları düşerken, turizm merkezlerinden Marmaris'te hava sıcaklığı bugün bir ara 26 derece olarak ölçüldü. İlçede yerleşik yaşayan yabancılar ile vatandaşlar, restoran ve kafeteryalarda oturup kitap okudu. Bazı vatandaşlar da şehir merkezindeki parklarda çocuklarıyla zaman geçirdi. Atatürk Caddesi'nden Kemal Elgin Bulvarı'na kadar olan dört kilometrelik sahil yürüyüş yolu sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlarla doldu. Uzunyalı Mevkii sahildeki yürüyüş yoluna konumlandırılmış spor aletlerinde bazı vatandaşlar jimnastik yaptı. Sıcak hava akşam saatlerine kadar etkisini devam ettirdi.

Marmaris'te 7 yıldır yerleşik yaşayan 38 yaşındaki kadın İskoçlu Aleycia Walters, "Yaz gelmiş gibi. Güneşli havayı görünce kendimi sokağa attım. Ailemle vakit geçiriyorum, çok mutluyum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber