5 kadının kulağındaki küpeleri çalan şüpheli yakalandı

Gaziantep'te, 15 gün içerisinde yolda yürüyen 5 kadına arkadan yaklaşıp, kulaklarından küpelerini alarak kaçan 33 yaşındaki İrfan P. polis tarafından gözaltına alındı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Mart 2013 13:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
5 kadının kulağındaki küpeleri çalan şüpheli yakalandı

Gaziantep'te, 15 gün içerisinde yolda yürüyen 5 kadına arkadan yaklaşıp, kulaklarından küpelerini alarak kaçan 33 yaşındaki İrfan P. polis tarafından gözaltına alındı.

Gaziantep'te son günlerde Cinderesi ve Kayaönü semtlerinde, 5 kadın yolda yürürken arkalarından gelen kişinin kulaklarındaki küpeyi çekerek çaldığını söyleyerek polise şikayetçi oldu. Kadınlar, kulaklarını da yaralayarak küpelerini çalan ve eşkali verilen şüphelinin yakalanmasını istedi. Birkaç gün arayla gerçekleşen olaylarda hafif yaralanan ve tedavilerinin ardından taburcu edilen kadınların verdiği bilgiler doğrultusunda polis bölgede çalışma başlattı. Yeni olaylar yaşanmaması için bölgede çalışmalarını yoğunlaştıran polis, bir yandan da çalınan küpelerin satılabileceğini düşünerek kuyumcuları takibe aldı. Dün sabah saatlerinde olayların gerçekleştiği bölgeye yakın Merveşehir Mahallesi'ndeki bir kuyumcuya küpeleri satmak isteyen İrfan P., polis tarafından gözaltına alındı. Çaldığı küpelerle birlikte gözaltına alınan şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamasının ardından; 'Gasp' suçundan adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber