Sporda şiddet liselere sıçradı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Aralık 2005 21:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya Manavgat'ta düzenlenen voleybol turnuvasında şampiyonluğa ulaşan Manavgat Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı oyuncuları, maç sonrası bir grubun saldırısına uğradı. Bir öğrencinin bacağı kırıldı.

Manavgat Liselerarası Voleybol Şampiyonası'nın erkekler finalinde Manavgat Lisesi Erkek Voleybol Takımı ile Manavgat Anadolu Lisesi Erkek Voleybol takımı karşılaştı. Karşılaşmada rakibine setlerde 2-1 üstünlük sağlayarak kazanan Manavgat Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı şampiyon oldu.

Final karşılaşmasının ardından yemeğe giden Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı'nın oyuncuları, Manavgat Lisesi öğrencisi olduğu iddia edilen bir grubun saldırısına uğradı. Manavgat Lisesi'nin önünde gerçekleşen olayda, Manavgat Anadolu Lisesi Voleybol Takımı'ndan Sinan Güzel, aldığı darbeler sonucu hastaneye kaldırıldı.

Manavgat Devlet Hastanesi'nde çekilen röntgende ayağında ırık tespit edilen Güzel'in, Antalya'da düzenlenecek il müsabakalarında takımdaki yerini alamayacağı bildirildi. Bu arada, şampiyonanın bayanlar finalinde, Manavgat Lisesi Bayan Voleybol Takımı ile karşılaşan ve maçı 2-1 kazanan Manavgat Anadolu Lisesi Bayan Voleybol takımı şampiyon oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber