Aracında sızınca böyle soyuldu

Beyoğlu'nda gece eğlenmeye gelen vatandaş, alkolün etkisiyle otomobilinde sızınca cebindeki 1700 TL'yi hırsıza kaptırdı. Olay bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Mart 2013 22:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aracında sızınca böyle soyuldu

Olay, Beyoğlu Şehit Muhtar Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Gece Taksim'e eğlenmeye gelen araç sahibi, kendini iyi hissetmeyince aracında uyumaya karar verdi. Sürücü, hava alabilmek içinde aracın ön camını aralıklı bıraktı. Sabah saatlerinde aracın içinde birinin yattığını gören bir kişi ise etrafı bir süre gözetledikten sonra otomobile yaklaştı. Aralıklı bırakılan camdan kolunu sokan bu kişi, aracın içinde yatan sürücünün ceplerini kurcalamaya başladı. Kısa sürede aradığını bulan hırsız, sürücünün cebindeki 1700 TL'yi alarak olay yerinden hızla uzaklaştı. Bu anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi.

SOYULDUĞUNU UYANINCA FARK ETTİ

Sabah uyandığında soyulduğunu fark eden sürücü ise Taksim Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu. Polis çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber