Hırsızlık yaparken yakalandılar

İzmir'de, polisler dün gece iki zanlıyı hırsızlıktan suçüstü yakalarken, savcılık talimatıyla serbest bırakılan zanlılar bu sefer başka bir mahallede hırsızlık yaparken yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mart 2013 09:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsızlık yaparken yakalandılar

İzmir'de, polisler dün gece iki zanlıyı hırsızlıktan suçüstü yakalarken, savcılık talimatıyla serbest bırakılan zanlılar bu sefer başka bir mahallede hırsızlık yaparken yakalandı. Yaşları küçük olan zanlılar Çocuk Bürosu ekiplerine teslim edildi.

İzmir'de, dün gece rutin devriye görevini gerçekleştiren asayiş ekipleri, Buca ilçesi Gediz Mahallesinde zirai ilaç malzemeleri satan işyerinin içerisinde iki şüpheli şahıs olduğunu fark etti. İşyerine baskın yapan ekipler, K.E.(11) ile Ş.A.(16)'yı yakalarken zanlılar Buca Çocuk Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Ardından hırsızların savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Daha sonra sabaha karşı devriye görevine devam eden ekipler, Göksu Mahallesi'nde etrafı kontrol ettikleri sırada sokakta iki kişinin ellerinde hoparlörle yürüdüğünü fark etti. Yaşanan kovalamacanın ardından yakalanan hırsızların birkaç saat önce hırsızlıktan yakalanıp nöbetçi savcının talimatıyla serbest bırakılan K.E. ile Ş.A. olduğu belirlendi. Yakalanan çocuk zanlılar tekrar Buca Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber