Çocuğunun yerini söyleyene 10 bin lira veriyor

Velayeti kendisinde bulunan yedi yaşındaki oğlunun öz babası tarafından kaçırıldığını söyleyen ve 9 aydır sadece babası tarafından gönderilen video kayıtlarıyla oğlunu görebilen acılı anne, çocuğunun bulunduğu yeri ihbar edene 10 bin TL para ödülü vereceğini söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mart 2013 10:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çocuğunun yerini söyleyene 10 bin lira veriyor

İzmir'de yaşayan Billur Salihreisoğlu'nun 10 yıllık evliliği şiddetli geçimsizlik yüzünden sona erdi. Kabus dolu zamanların boşanma ile son bulacağını umut eden annenin yedi

yaşındaki oğlu Emre ile huzurlu hayatı yaşama hayali, eski eş tarafından sürekli baltalandı. 2010 yılının Ekim ayında boşandığı eski eşi Adnan B.'nin akıl ve ruh sağlığının yerinde olmadığını, boşanma sürecinde eski eşinin Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları'na sevk edildiğini, özel bir danışmanlık merkezinin 'Kişilik bozukluğu' teşhisi koyduğunu, hayatına karşı ve çocuğunu kaçırma gibi tehditler altında tutulduğunu kaydeden anne Billur Salihreisoğlu'nun, tam 9 aydır çocuğunun nerede olduğundan haberi yok. Talihsiz anne sadece kocasının dalga geçip acı çektirmek için gönderdiği videolarıyla kendisini teselli ediyor.

ŞİMDİ OKULDA OLMASI LAZIM

En son Babalar Günü'nde çocuğunu babasına verdikten sonra gelen mailler dışında oğlundan haber alamadığını dile getiren çaresiz anne, çocuğunun şimdiye kadar herhangi bir okulda kayıtlı olması gerektiğini ifade etti. Çocuğundan aylardır haber alamayan anne, şunları söyledi: "Şimdi okula başlamış olması lazım,

1'e gidiyor olacaktı. Aylardır haber alamıyoruz Adnan'ın ailesi de aylardır haber alamıyor. 8 kardeşler hiç biri bilmiyor nereye gittiğini. Onlar öğrense bana yardım edecekler. Bu durum beni endişelendiriyor."

ÇOCUĞUNUN VİDEOLARI TESELLİ EDİYOR

Evladını sadece kocası tarafından mail yoluyla gönderilen video ve fotoğraflarla görebilen acılı anne Salihreisoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Mailler geliyor. Çocuğumun videoları var içinde sadece oradan görüyorum çocuğumu. Kimse haber alamıyor. Araştırması devam ediyor. Okullar açıldığı halde hiçbir yere kayıtlı değil şu an. Mailleri çocuk şubeye iletildi. Ama araştırma şu an

nerede nasıl ilerliyor bilmiyorum. Yeterli araştırma yapılırsa bulunacağına inanıyorum. Başbakanımız Bakanımız ne olur yardım etsin. Çocuğuma kavuşmak istiyorum."

Oğlundan gelecek en küçük bir habere karşılık ümitle bekleyişini sürdüren çaresiz anne çocuğuna kavuşabilmek için tüm maddi gücünü ortaya koyduğunu söyledi. Anne çocuğunun yerini gösteren, kendisine bir ışık olana 10 bin lira para vereceğini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber