Taşıdığı kaldırım taşların altında kaldı

Aydın'ın Didim ilçesinde meydana gelen iş kazasında taşıdığı kaldırım taşlarının altında kalan kamyon şoförü ağır yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mart 2013 19:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Taşıdığı kaldırım taşların altında kaldı

Edinilen bilgiye göre; özel bir firmada kamyon şoförü olarak çalışan Abdullah Kök (42), yüklediği kaldırım taşlarını firmaya ait 09 YJ 387 plakalı kamyon ile Yeni Mahalle 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan inşaata getirdi. Kamyon şoförü Kök, park ettiği araçtan inerek kaldırım taşlarının indirilmesi amacıyla çekiçle kasaları açmaya çalıştı. Kamyonun sağ tarafındaki kapağı açtığı esnada araçta yüklü olan yüzlerce kilo ağırlığındaki taşların altında kaldı. Kamyon şoförünü taşların altından inşaatta bulunan işçiler çıkardı. İşçiler durumu hemen 50 metre ileri de bulunan Didim Devlet Hastanesine bildirdi. 112 Acil servis ekipleri çok kısa sürede olay yerine gelerek yaralı kamyon şoförüne müdahale etti. İlk müdahalenin ardından yüzünden ve başından ağır yaralanan şoför hastaneye kaldırıldı.

Görgü tanıklarının kazanın bir anda olduğunu belirterek iş kazası nedeniyle 19 Mayıs Caddesi kısa süreliğine trafiğe kapandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber