Cesedi yakılan kadının eşi aranıyor

Karaman'da geçen pazartesi günü yol kenarında bulunan yanmış kadın cesedinin 41 yaşındaki Emine U.'ya ait olduğu belirlendi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Mart 2013 12:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cesedi yakılan kadının eşi aranıyor

karaman'da geçen pazartesi günü yol kenarında bulunan yanmış kadın cesedinin 41 yaşındaki Emine U.'ya ait olduğu belirlendi. Emine U.'nun başına 'takoz' denilen tahtayla vurularak öldürüldükten sonra cesedinin yakıldığı saptandı. Jandarma, cinayet şüphelisi olarak, otomobili 3 kilometre uzakta terk edilmiş bulunan kadının eşi 55 yaşındaki E.U.'yu yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Geçen pazartesi günü, kent merkezine yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta Dereköyü yakınlarında yolun kenarında yanmış kadın cesedi görenler jandarmaya haber verdi. Jandarmanın yaptığı incelemenin ardından kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kadının kimliğini belirlemek için çalışma başlatan jandarma, yaklaşık 3 kilometre ileride yoldan çıkıp kaya parçalarına çarptığı tahmin edilen 70 FS 456 plakalı otomobili terk edilmiş halde buldu. Demir ustası E.U.'ya ait olduğu saptanan otomobilde yapılan aramada, koltukta kan izleri, bagajda da kadın ayakkabısı ve küpe bulundu. İki olayın birbiriyle bağlantılı olabileceği üzerinde duran jandarma, E.U.'ya ulaşmaya çalıştı. Ancak E.U. ve eşi Emine U.'nun pazar günü evden ayrıldıktan sonra dönmediği saptandı.

TAKOZLA BAŞINA VURULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Bunun üzerine jandarma, E.U. ve eşi Emine U.'nun yakınlarını, bulunan cesedin teşhisi için morga götürdü. Emine U.'nun annesi, yanmış cesedin kızına ait olduğunu teşhis etti. Olay yerinde yapılan incelemede ve Emine U.'nun otopsisinde, kadının başına 'takoz' denilen tahta parçasıyla vurularak öldürüldükten sonra cesedinin yakıldığı belirlendi.

Jandarma, Emine U.'yu eşi E.U.'nun öldürüp cesedini yaktığı, kaçarken de kayalara çarpan otomobili terk ettiği ihtimali üzerinde duruyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber