Tokat'ta arama yapılan araçtan servet çıktı

Tokat Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce yapılan operasyonda 2 bin 970 adet gümrük kaçağı cep telefonun yanı sıra piyasa değeri milyon TL'leri bulan zayıflama hapı ile cinsel içerikli hap ele geçirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mart 2013 19:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Tokat'ta arama yapılan araçtan servet çıktı

Edinilen bilgiye göre, Tokat'ta şüpheli olarak durdurulan araçta süs eşyaları ve zücaciye mamulleri arasına gizlenmiş vaziyette piyasa değeri yaklaşık olarak 200 bin TL olduğu değerlendirilen 2 bin 970 adet Nokıa marka gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Aynı araçta yapılan aramada, yükleri arasında koliler halinde Sağlık Bakanlığı tarafından Türkiye'de satışı yasaklanan ve birçok insanın ölümüne neden olan ve halk arasında zayıflama hapı olarak bilinen piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 168 bin TL olduğu değerlendirilen 321 bin 520 adet zayıflama hapı ile piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 162 bin TL olduğu değerlendirilen 440 bin 933 adet cinsel içerikli hap ele geçirildi. Araç sürücüsü İ.D. isimli şahsın ifadesi alınarak serbest bırakıldı.

Operasyon da yakalanan kaçak cep telefonu, zayıflama hapı ve cinsel içerikli hapın Türkiye genelinde 2013 yılında bir defada yakalanan rekor sayıda kaçak emtia sıralamasına girdiği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber