Gölbaşı'nda, lise öğrencilerine terör semineri

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Amirliği, Gölbaşı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM ) 11. ve 12.Sınıf öğrencilerine 'Terör ve Terörün Gençlere Kurduğu Tuzaklar' konulu seminer verildi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mart 2013 21:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Gölbaşı'nda, lise öğrencilerine terör semineri

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Amirliği, Gölbaşı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM ) 11. ve 12.Sınıf öğrencilerine 'Terör ve Terörün Gençlere Kurduğu Tuzaklar' konulu seminer verildi.

Baş Komiser Serhat Özkayacan tarafından verilen seminer, video gösterisi ile öğrencilere sunuldu. Özkayacan, seminerde terör örgütü mensuplarının boş durmadığını hatırlatarak, öğrencilere terörün zararları konusunda şunları söyledi:

"Terör örgütlerinin gençleri hedef almaktadır. Bu örgütler hedef olarak seçtiği gençler üzerinde kapsamlı çalışmalar yürütüyorlar. Siz gençleri bir şekilde örgütün içerisine çekmeyi amaçlıyorlar. Terör örgütlerinin hedefinde gençleri kazanma çalışması vardır. Terör örgütleri bireylerin zaaflarını ve eksik yanlarını tespit edip ve bunları kullanarak örgüte eleman kazandırıyor. Geleceğimizi kimseye kaptırmamak için emniyet güçleri olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber