Ağlayarak geldi, Muş'ta hastaların meleği oldu

MUŞ'taki özel Şifa Hastanesi Başhekimi pratisyen hekim 41 yaşındaki Burcu Özçelik, 17 yıl önce ağlayarak geldiği kentte hastaların meleği oldu. Tayini memleketine çıkdığı halde gitmeyen Dr. Özçelik, "Tayini Doğu'ya çıkan ağlamasın" dedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Nisan 2013 12:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Ağlayarak geldi, Muş'ta hastaların meleği oldu

Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1996 yılında mezun olan Dr. Burcu Özçelik'in ilk ataması Muş'un Karaköprü köyü sağlık ocağına çıktı. Muş'a geleceği için günlerce ağlayan evli ve 1 çocuk annesi Burcu Özçelik, ailesinin ve çevresindekilerin doğuda görev yapmanın zorluklarını söylemeleri üzerine çok endişelendiğini belirtti. Burcu Özçelik şunları anlattı:

"Ancak göreve başladıktan sonra buraları çok sevdim. Memleketim Zonguldak'a tayinim çıktı ama Muş'taki doktor eksikliği nedeniyle durdurdum. Gerçekten halkın doktora ihtiyacı olduğundan burada kaldım. Çünkü yöre halkı ile birbirimizi çok sevdik. 4 ay önce Muş Devlet Hastanesi'ndeki görevimi bırakıp, yine Muş'ta hizmet veren özel Şifa Hastanesi'nin başhekimliği görevini üstlendim. Tayini doğuya çıkanlar ağlamasın. Burada çok mutluyum. Yeni atanan doktorlara hiç arkalarına bakmadan Muş'a gelmelerini, hiçbir sorun yaşamayacaklarını söylüyorum. Gerek idarecilerden, gerekse vatandaşlardan büyük destek görecekler. Sıcak ilgi, dostluk beni buraya bağladı."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber