Türk ve Bulgar Polisler dostluk maçında bir araya geldi

10 Nisan polis haftası etkinlikleri kapsamında Bulgaristan'ın Kırcaail Emniyetinde görevli polisler Edirne'ye geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Nisan 2013 17:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türk ve Bulgar Polisler dostluk maçında bir araya geldi

Etkinlikler kapsamında Edirne emniyeti ve Kırcaali emniyetinde görevli polisler arasında voleybol maçı düzenlendi. Müsabakayı izlemeye gelen Edirne Çevik Kuvvet Şube polisleri Bulgar bayrağı açıp hem Bulgaristan hem Türkiye lehine tezahurat yaptı. Dostluk maçını ise Bulgar polisler 3-1 kazandı.

Trakya Üniversitesi 75. Yıl spor salonunda düzenlenen voleybol maçı

sırasında bir açıklama yapan Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, "Geçtiğimiz hafta Bulgaristan'ın Kırcaali Emniyetini ziyaret etmiştik. Bizde 10 Nisan polis haftası etkinlikleri çerçevesinde onları ilimize davet ettik.

10 Nisan etkinlikleri nedeniyle Kırcaali Emniyet teşkilatı ile voleybol müsabakası düzenledik. Karşılıklı iki il arasında iletişimin artması için böyle bir etkinlik düzenledik. Biz oraya gittiğimizde oldukça sıcak karşıladılar. İlk defa bir Emniyet Müdürü bizim ilimize geldi,

ikili ilişkiler içinde oldu diye çok memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bu günkü etkinliğimizden biri voleybol müsabakası, daha sonra Çevik kuvvet Müdürlüğümüzde kendilerine küçük bir gösteri yapacağız. Ayrıca dün açtığımız atış poligonunu göstereceğiz. Onlardan da bir fikir geldi ve Kırcaali Emniyetindeki bayan polislerle Edirne'de görev yapan bayan polisler arasında atış poligonunda müsabaka düzenleyeceğiz" dedi.

Edirne'de olmaktan çok mutlu olduklarını belirten Bulgaristan'ın Kırcaali Bölge Emniyet Müdür Yardımcısı İvaylo İliev, " Gösterilen misafirperverlik için çok teşekkür ediyoruz, umarız bu böyle kalmaz. İki tarafın kardeşliği için bunun sonucu çok iyi olacak" şeklinde konuştu.

Emniyet Müdürlüğünün davetlisi olarak Edirne'ye gelen Bulgaristanlı polisler için 10 Nisan polis haftası nedeniyle düzenlenen bazı etkinliklere de katılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber