Çerkezköy'de Çevik Kuvvet Birimi kapatıldı

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Çevik Kuvvet Büro Amirliği 1 Nisan tarihi itibariyle kapatıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Nisan 2013 22:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çerkezköy'de Çevik Kuvvet Birimi kapatıldı

Yetkililer “Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 33 pilot ilçe belirlenirken, Tekirdağ'dan da pilot ilçe olarak Çerkezköy seçildi.'' Diyerek “Hizmette verimi artırmak ve standart oluşturmak adına başlatılan uygulama kapsamında dört statü bulunuyor. Bu statülerde A, B, C, ve Özel statüdür. Bu statüler kapsamında sınıflandırma yapılıyor” ifadelerini kullandılar.

Statü kapsamında Çerkezköy'ün basamak yükseldiğini kaydeden yetkililer, “Çerkezköy C statüsünde bulunuyordu. Önce B ardından da A statüsüne geçti. Bu da nüfusla alakalı bir değerlendirmedir. Alınan karar gereği de uygulama kapsamında belli birimler kapatılırken, yeni birimler de açılabiliyor. Bu kapsamda da Çevik Kuvvet Büro Amirliği kapatılmış oldu. 3 aylık uygulama sonunda raporlama yapılacak ve elde edilen veriler ışığında sürece bağlı olarak Çevik Kuvvetin yeniden açılması gündeme gelebilir” diye konuştular.

Çevik Kuvvet Büro Amirliğinin kapatılmasının ardında da ekipte görevli amirlerle birlikte toplam 24 personelin Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan birimlerde görevlerine devam edeceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber