İstanbul'a şehit ateşi düştü

Şehit Piyade Onbaşı Ömer Yerer’in Beylikdüzü’ndeki baba ocağında evinde yas var.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 09 Nisan 2013 14:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İstanbul'a şehit ateşi düştü

IĞDIR'da askeri aracın kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında şehit düşen Piyade Onbaşı Ömer Yerer'in Beylikdüzü'ndeki baba ocağında evinde yas var. Şehit Yerer'in Beylikdüzü'ndeki evi Türk bayraklarıyla donandı.

Şehidin Beylikdüzü'ndeki evine giden Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve ilçe müftüsü Süleyman Küçük baş sağlığı ziyaretinde bulundu. Taziyeleri, baba Ahmet Yerer'in oğlunun cenazesini almak için Atatürk Havalimanı'na gittiği için dedesi Yılmaz Kesimoğlu kabul etti. Bu arada şehit Yerer için evinin önünde taziye çadırı kuruldu.

TUĞBU'YI ARKADAŞLARI TESKİN ETTİ

Ağabeyinin şehit haberini alan Tuğba Yerer göz yaşlarına hakim olamadı. Evlerinin önünde şehit olan ağabeyi için gözyaşı döken Tuğba'yı arkadaşları teskin etti. Bu arada şehit erin annesi Zuhal Yerer ilaçla ayakta dururken, acılarının büyük olduğunu söyledi.

Iğdır'da, dün askeri aracın kamyonla çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan ve ambulansla hastaneye götürülürken yolda şehit düşen Piyade Onbaşı Ömer Yerer'in cenaze namazı Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii'ne kılınacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber