Attığı twit başına bela oldu

Attığı twitler gerekçesiyle Bursaspor'dan kovulan futbolcu, Beşiktaşlı olduğu için pişman değil.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Nisan 2013 15:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Attığı twit başına bela oldu

Bursaspor'un altyapısında forma giyen ve Beşiktaş maçı öncesi attığı twitler gerekçesiyle kulüp ile ilişkisi kesilen Osman Kotaran, Beşiktaşlı olduğu için pişman olmadığını söyledi.

Yeşil-beyazlı kulübün A2 takımında forma giyen ve dün oynanan Beşiktaş maçı öncesi sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden yazdığı, "Fernandes'i izlemeye gidiyorum, gol atarsa VIP'de bağırmam inşallah" ifadelerinin ardından kulüp ile ilişiği kesildiği duyurulan 19 yaşındaki oyuncu Osman Talha Kotaran açıklamalarda bulundu.

Yazıları yazdıktan sonra tepki geldiğini belirten Kotaran, "Tepkiler üzerine kaldırmak zorunda kaldım. Sonra idmanım vardı. Taraftar olayı büyüttüğü için yönetime kadar yansımış. Yönetimde alt yapı koordinatörünü aramış. Alt yapı koordinatörünün odasına gittim. Böyle şeyler var sen yaptın mı dedi. Bende, 'Seni izlemeye geliyoruz büyük üstat diye tweet attım. Altına Fernandes'in resmini koydum. Gol atarsan inşallah sevinmeyiz' diye yazdım. Espri manasına arkadaşımızla bir diyalog vardı" dedi.

"'BEŞİKTAŞ'A SEMPATİM VAR' DEDİM"

Beşiktaşlı olduğunu kabul ettiğini ifade eden genç oyuncu, "Bunları anlatınca alt yapı sorumlusu 'Beşiktaşlı mısın' diye sordu. Bende, 'Evet Beşiktaş'a biraz sempatim var' dedim. Bunun üzerine, 'Tamam, sana teşekkür ederiz bugüne kadar hizmetlerin için. Sana başarılar, kulüple bağlantın kesildi, sezon sonu bonservis bedelini alıp gidebilirsin' dediler. Babama söyledim o da, 'Moralini bozma, her şeyin hayırlısı. Böyle olmasaydı iyiydi ama yapacak bir şey yok' dedi. Ben Beşiktaşlı olduğumu kabul ediyorum. Hayranım yani küçüklüğümden gelen bir şey. Sonuçta tuttuğun takımda futbol oynayacaksın diye bir kaide yok" diye konuştu.

"BURSASPOR'DAN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM"

Bursaspor'dan çok şey öğrendiğini ifade eden Kotaran, "8-9 sene Bursaspor'da oynadım. Çok şey öğrendim. Yani böyle olunca moralim bozuldu. En çok da 8 yıldır birlikte oynadığım arkadaşlarımdan ayrıldığım için üzüldüm. Zaten 2-3 ay sonra sezon bitecekti. Belki ondan sonra olsaydı daha iyi olurdu. Ama böyle olması belki de daha hayırlı oldu. Şimdi benim için sezon bitti. Yaza kadar iyi hazırlanmak yazdan sonra iyi takım bulursam gidip devam edeceğim" dedi.

"YANLIŞ ANLAŞILMAK İSTEMEZDİM"

Sosyal medyadan kendisine sahip çıkan taraftarlara teşekkür ettiğini ifade eden genç oyuncu, "Bana çok sahip çıktılar. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bursaspor taraftarlarına da diyecek bir şeyim yok. Yani yanlış anlaşılmak istemezdim" dedi.

"BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAK İSTERİM"

Beşiktaş'ta oynamak ister misin? Şeklindeki soruya ise Kotaran, "Tabi ki her futbolcunun tuttuğu takımda oynamak gibi bir hedefi vardır. Benim de böyle bir hedefim var. Beşiktaş'ta ilerde mümkün olursa oynamak isterim" diye konuştu.

"BURSASPOR'DA OYNAYAN BURSASPORLU OLACAK DİYE KAİDE YOK"

Takım arkadaşlarından başka takımı tutan oyuncu var mı? sorusuna ise Osman Kotaran, "Vardır mutlaka. Çünkü herkes Bursaspor'da oynayıp da Bursasporlu olacak diye bir kaide yok. Bu alt yapıda da vardır, A takımda da vardır ama belki belli etmiyorlardır. Ben sadece duygularımı dile getirdim" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞLI OLDUĞUM İÇİN PİŞMAN DEĞİLİM"

Yazdığı yazılardan ötürü pişmanlık duymadığını belirter Kotaran, "Beşiktaşlı olduğumdan dolayı pişman değilim ama bu duruma geleceğini tahmin etmemiştim. Bilseydi böyle olacağını atmazdım" diye konuştu. Fernandes'e hayranlığından da bahseden Kotaran, "Fernandes'i Valencia'da da izliyordum. Beşiktaş'a gelince ayrı bir sempatim geldi. Sadece benim değil Türkiye'de bir çok insan onu beğeniyor. Ben örnek aldığım bir oyuncu, hayatı ile olsun, futbolu ile olsun. Mevkiim forvet ama iyi futbolcu olduğu için beğeniyorum" dedi.

"YAPTIĞIM YANLIŞ DA OLABİLİR"

Futboldaki hedeflerini de dile getiren forvet oyuncusu, "Ben öncelikle güzel bir kulüpte profesyonel olmak istiyorum. 18 yaşındayım. Daha sonra ilk hedeflerime doğru yürümek istiyorum. Benim yaptığım yanlış da olabilir ama ben sadece duygularımı dile getirdim. Sadece duygularımı ifade ettim. Fernandes'e olan hayranlığımı dile getirdim" şeklinde konuştu.

"BURSASPOR KAZANDIĞI İÇİN ÜZÜLMEDİM"

Bursapor'un Beşiktaş'ı 3-0 yenmesinin ardından üzülüp üzülmediğinin sorulması üzerine Kotaran sözlerini şöyle tamamladı:

"Bursaspor kazandığı için üzülmedim. Sonuçta orada emek verdim, bana emek verdiler, arkadaşlarım var. Bursaspor'a kırgınlığım var. Haksızlık olduğunu düşünüyorum. Bu kadar olmaması gerekirdi, attığım bir tweetten dolayı böyle ayrılmamak isterdim. Ayrılsak bile böyle ayrılmamak isterdim."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber