Dinar'da muhtarlar sorunlarını anlattı

Dinar ilçesinde, mahalle muhtarları, düzenlenen bir toplantıda mahallelerinin sorunlarını Belediye Başkanı Saffet Acar'a aktardı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Nisan 2013 11:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dinar'da muhtarlar sorunlarını anlattı

Dinar ilçesinde, mahalle muhtarları, düzenlenen bir toplantıda mahallelerinin sorunlarını Belediye Başkanı Saffet Acar'a aktardı.

Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda muhtarlar, mahallelerde genellikle doğalgaz ve bozuk yol sorunları bulunduğunu, vatandaşların öncelikli olarak önce doğalgaza kavuşmak istediğini söyledi. Belediye Başkanı Saffet Acar da, konuyla alakalı mayıs ayında doğalgaz hattı döşeme işlemlerinin başlayacağını ve kilitli parke taş serim işlerinin de yapılacağını kaydetti.

Acar, uzun süredir muhtarlar ile toplantı yapılamadığına dikkat çekerek şöyle konuştu: "Muhtarlarımız, mahallelerindeki sorunları dile getiriyor, ben belediye başkanı olarak bu olaydan çok mutlu oluyorum. Muhtarların sorunları aktarması mahallelerine sahip çıktıkları anlamına geliyor. 28 mahalle muhtarından son derece memnunum. Şanslı bir dönemdeyiz, 4 yılımızı tamamladık. Önümüzde bir yıldan az bir süre kaldı. seçim beyannamemizde yer alan 86 maddenin 72'sini gerçekleştirdik. En çok önem verdiğimiz yol yapmaktı, yol çalışmalarımızı en iyi şekilde gerçekleştirdik. Bundan sonra yapılacak işler için sizleri dinleyeceğim"

Ayrıca muhtarlar, mahallelerinde bulunan yol, kanalizasyon ve çöp bidonu gibi belli başlı önemli sorunları da Başkan Acar'a aktardı. Muhtarların anlattığı diğer sorunları da birim amirlerine not ettiren Acar, kısa zamanda bütün sorunların çözüleceğini bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber