Evde yalnız kalınca yangın çıkardılar

Kağıthane'de dedelerinin evinde tek başına kaldıkları sırada 4 katlı binada yangın çıkaran 3 ve 5 yaşındaki iki kuzen alevler büyümeden balkona çıkınca ölümden döndü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Nisan 2013 11:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Evde yalnız kalınca yangın çıkardılar

Kağıthane'de dedelerinin evinde tek başına kaldıkları sırada 4 katlı binada yangın çıkaran 3 ve 5 yaşındaki iki kuzen alevler büyümeden balkona çıkınca ölümden döndü. Çağlayan Fevzi Çakmak Caddesi Murakıplar Sokak 16 numarada saat 09.00 sıralarında meydana gelen olayda, evin diğer çocuğu okula, dede Şenel Aydın da ekmek almak için bakkala gitti.

Bu sırada 3 yaşındaki Zeynep Naz ile 5 yaşındaki Bulut Şener oturma odasında oynarken yangın çıkardı. Korkan çocuklar balkona çıkarak ağlamaya başladı. Duman ve balkondaki çocukları gören çevredekiler yardıma koştu.

Olayı gören tekstil işçisi Melik Yaman, yardım için hemen binaya girdi. Bu sırada getirilen anahtarla kapıyı açan Melik Yaman, balkondaki çocukları dışarıya çıkardı. Olay yerine gelen itfaiye yangını çevreye yayılmadan söndürdü. Bu arada büyük kuzenin annesinin cezaevinde olduğu öğrenildi.

Çocuklardan Zeynep Naz'ı kucağına alarak konuşan Melik Bulut, "Sabah işe giderken çocuklar balkonda bağırıyorlardı. Hemen koştum. Arkadan biri geldi, kilidi açtı. Çocukları balkondan aldım. Daha sonra elektriği kapattım. Salondaki beşik yanıyordu" dedi.

Dede Şenel Aydın ise "Çocuklar balkondaydı zaten. Yangının nasıl çıktığını bilmiyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber