Başkan Alemdar, 'T.C. ibaresini kaldıran da şerefsizdir kaldırdın diyen de'

MHP Serdivan İlçe Teşkilatı'nın tabelada T.C.kalktı açıklamasına Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'dan cevap geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Nisan 2013 20:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan Alemdar, 'T.C. ibaresini kaldıran da şerefsizdir kaldırdın diyen de'

Başkan Alemdar, MHP ilçe teşkilatının açıklamalarının çarpıtılarak suni gündem oluşturma çabası olarak nitelerken, "Serdivan Belediyesi yeni hizmet binamıza geçici kabul şartı ile taşındık. Çevre düzenlemesi, rötuş işleri, bayrak direkleri ve tabela ile ilgili çalışmaları binaya geçtikten sonra yapmak şartıyla vatandaşımıza bir an önce hizmet verebilmek için taşındık. Süreç içerisinde bayrak ve tabela eksikliğimiz giderilmeye çalışılıyor. Suni gündem oluşturmak için önce bayrak direklerini bugün de tabeladaki T.C ibaresinin kaldırıldığı yönündeki açıklamalar art niyetli, ön yargılı ve sadece polemik oluşturmak adına yapıldığını düşünüyorum.

MHP ilçe teşkilatının benim Türklüğümü, Türkiye Cumhuriyeti devletine, bayrağına, toprağına bağlılığımı spekülasyon konusu yapmak ne haddinedir, ne de bunu konuşabilecek kaliteye sahiptir. Tabeladaki T.C ibaresini kaldıran şerefsizdir, kaldırmadan kaldırdı diyen de. Serdivan Belediyesi tabelası kısa zaman önce

denemek için asılmış ve Çarşamba günü uygun görülmediği için yeniden yapılmak üzere kendi insiyatifimizle sökülmüştür.

İddia edildiği gibi tarafımıza herhangi bir sözlü veya yazılı uyarı yapılmamıştır.

Bu konuyu provoke edip, şahsıma yönelik çirkin ithamlarda bulunulması kabul edilemez. Bizler Ak Parti camiası olarak milliyetçiliği milletini sevmek olarak formüle ettik. Milleti sevmek boş laf üretip, gündemi meşgul etmek değildir. Milletini sevmek millete yapılan hizmetle ölçülebilir. Bu minvalde bizim milliyetçiliğimizi sadece gündemde yer alabilmek pahasına söz ettirmeyeceğimizi tüm kamuoyuna duyurmak isteriz. Çünkü şahsımın ve tüm Ak Parti camiasının bu ülkeyi 10 yılda nereden nereye götürdüklerini milletimiz gayet iyi biliyor ve seçimlerde bunun cevabını açık bir şekilde veriyor. Serdivan'ı sevmek Serdivan'a hizmet etmek demektir. Göreve geldiğimiz günden beri bu hassasiyetle hizmet ediyoruz. Serdivanlı hemşerilerimiz teveccüh gösterip bizlere bu emaneti vererek açık bir şekilde gerekli cevabı vermiştir. Bazıları bunu hala kendilerine yediremiyorlar. Çünkü Ak Parti geleneği hizmet geleneğidir, başarımızın sırrı da budur. Biz sayın Genel Başkanımızın 'Güçlü Türkiye' ideali ile hareket ederek, güçlü şehirleri inşa etmenin gayreti içerisindeyiz. Aramızdaki fark, iş ve hizmet üretmek.Doğrudan seçilmiş meclis üyelerine tabi ki gerektiği zaman teşekkür ediyorum. Hizmet noktasında yapılan işleri takdir etmek bir erdemdir. Siyasette muhalefetin yapıcı olması gerektiğini, muhalefet etmek için sadece muhalefet edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ancak MHP teşkilatının kendi meclis üyelerine Meclis toplantılarına katılmama yönünde bir talimatı varsa bu meclis üyelerinin takdirine kalmıştır' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber